(5 kundrecensioner)

Dry

169.00kr

PASSANDE FÖR FÖLJANDE HUDTYP (ER):

 • Yttorrhet
 • Torr hud
 • Ojämn hudstruktur

HJÄLPER DIG MED:

 • Utjämnande
 • Återfuktande
Tillfälligt slut :(

Slut i lager

 

Beskrivning

Rengöring med kommersiella tvålar kan rubba hudens naturliga fuktbalans vilket kan leda till att hyn blir både torr och irriterad. Den höga mängden av A, E och C-vitamin samt AHA-syror (anti-aging antioxidanter) i Dry ser till att rengöra och återfukta hyn varsamt från föroreningar samt öppna upp tilltäppta porer. De fantastiska egenskaperna i vår tvål ser även till att skydda och återställa hudens naturliga fukt samt pH-värde. Att vara torr i hyn är inte vår grej, varför ska det vara din?

Ingredienser:
Kamelmjölk, sheasmör, olivolja, kokosolja, linfröolja, ricinolja, honung & bivax.

Genomsnittlig vikt: 100g

Dry är fri från parabener, sulfater och andra syntetiska ämnen. Läs mer om våra råvaror och dess egenskaper här.

5 recensioner av Dry

 1. Peywand

  Jag som kille brukar inte använda hudvårdsprodukter allmänt, körde enbart på återfuktande kräm då jag har väldigt torr hy. Skrev till Camello via Instagram och de svarade mig inom ett par minuter och var huur trevliga som helst! Jag har nu testat Dry enligt deras rekommendationer, i över 2 månader nu och kan med handen på hjärtat säga att jag märker en väldigt stor skillnad. Min hy är mindre torr, mer len, får i princip aldrig ”breakouts” eller vad det nu heter och de svarta pormaskarna syns inte längre. Ni som har torr hy – this is a life changer!

 2. Leona

  Älskar tvålen!! Har haft jobbig akne och INGET har fungerat på mig.. men den här hjälpte redan efter några dagar! Så tacksam för er❤️

 3. Roza

  Den här använde jag till min son som har jättetorr hud och mycket eksem, funkade aldrig med vanlig tvål då blir han torrare, men med kamelmjölkstvålen började eksemen minskas och huden mjukna till.

 4. Jessica

  Den här tvålen har lämnat min hud såå ren och fräsch! Var torr vid näsan, är inte det längre och mina porer har minimerats😍

 5. Klara

  Har haft torr hud så länge jag kan minnas men denna har gjort det så mycket bättre! Redan efter någon vecka kunde jag se ett fint resultat och min hy kändes återfuktad och blev oerhört ren. Dessutom har mina porer minskats!

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Du kanske också gillar …