(5 kundrecensioner)

Sensitive

169.00kr

PASSANDE FÖR FÖLJANDE HUDTYP (ER):

 • Yttorrhet
 • Torr hud
 • Ojämn hudstruktur
 • Känslig hud

HJÄLPER DIG MED:

 • Utjämnande
 • Återfuktande
Tillfälligt slut :(

Slut i lager

 

Beskrivning

Rengöring med kommersiella tvålar kan rubba hudens naturliga fuktbalans vilket kan leda till att hyn blir både torr och irriterad. Den höga mängden av C-vitamin och AHA-syror (anti-aging antioxidanter) i Sensitive ser till att rengöra hyn varsamt från föroreningar och öppna upp tilltäppta porer. De fantastiska egenskaperna i Sensitive ser även till att skydda och återställa hudens naturliga fukt samt pH-balans. Allt man önskar sig i en tvål och lite till.

Ingredienser:
Kamelmjölk, olivolja, kokosolja, linfröolja, ricinolja, honung & bivax.

Genomsnittlig vikt: 100g

Sensitive är fri från parabener, sulfater och andra syntetiska ämnen. Läs mer om våra råvaror och dess egenskaper här.

5 recensioner av Sensitive

 1. Omed Doski (verifierad ägare)

  Säger bara woow vilken produkt!😍

 2. Nadia

  Ni har en otroligt bra produkt! Efter bara några veckor har jag märkt att mina bristningar på kroppen har minskats o jag har även fått en len & fräsch hud. Rekommenderar till alla!

 3. Selma

  Älskar era tvålar!! Min hy känns så mycket bättre o ska absolut beställa den igen! Känns som att tvålen exfolierar och rengör huden på djupet, känns så fräscht efter att man använt den!

 4. Kelly

  Jag älskar den tvålen jag köpte och jag har definitivt märkt att min hud blivit lite slätare. Jag har känslig hud men har inte fått någon allergisk reaktion

 5. Malin Å

  Testat många tvålar och denna är utan tvekan en av de bästa tvålarna som jag har använt! Den hjälper till att läka mina finnar snabbare samtidigt som jag knappt får några nya längre. Den varken irriterar eller torkar ut min hud. Rekommenderar produkten starkt!

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Du kanske också gillar …